Tillbaka

The Intern

Frinavets fritidsgård | 13 juli, kl. 22.00

  • Regi: Nancy Meyers, USA 2015
  • Speltid: 116 min
  • Åldersgräns: Barntillåten
  • Skådespelare: Robert De Niro, Anne Hathaway & Rene Russo

Den 70-åriga änklingen Ben har upptäckt att livet som pensionär inte alls är som han tänkt det och han ger sig in i leken igen genom en praktikplats på en nätbutik för mode som grundades och drivs av karriäristan Jules. Oscar-belönade Robert De Niro och Anne Hathaway har huvudrollerna i höstens stora romantiska komedi The Intern i regi av Oscar-nominerade Nancy Meyers. Regissören Quentin Tarantino ansåg filmen som Oscar-värdig, han tycke att ”En av mina favoritfilmer 2015 var Nancy Meyers The Intern”. Aftonbladets Jens Pettersson säger att: Det är en en enkel och rar historia. Hjärtevärmande om snälla människor som försöker göra gott. Den har charm och får liv av de duktiga stjärnorna i huvudrollerna. Filmen säger att kvinnor kan. Äldre är värda att lyssna på. Det är som en julfilm för alla årstider.

Värd: Frinavet

På fritidsgårdarna i Norrköping kan du träffa dina kompisar & delta i olika aktiviteter som till exempel dans, musik, resor, idrott eller friluftsliv.

Motivering

Vi valde komedin ”The Intern” för att sprida lite extra glädje i tillvaron

Vad händer innan

Frinavets evenemangsgrupp kommer att sälja popcorn innan & under filmen. Kommer du tidigt så får du lite underhållning i form av DJ:s som spelar mellan 20-22.

© Copyright 2017, Filmföreningen Flimmer