Tillbaka

Fantastiska vidunder och var man hittar dom

Folkparken | 12 juli, kl. 22.00

  • David Yates, 2016
  • Speltid: 133 min
  • Åldersgräns: Från 11 år
  • Skådespelare: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell m.fl.

Sjuttio år före Harry Potters äventyr, skriver Professor Scamander en bok som blir obligatorisk läsning för alla förstårselever på Hogwarts, den boken heter: Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Under ett uppdrag att dokumentera magiska varelser anländer magizoologen Newt Scamander till New York. Där ställer några förrymda vidunder som var i professor Scamanders vård och den besvärlige mugglaren Jacob Kowalski till problem som allvarligt kan påverka både trollkarlarnas och mugglarnas värld. "Fantastiska vidunder och var man hittar dem" är en fristående uppföljare till Harry Potters äventyr, skriven av J.K Rowling.

Värd: KFUM

KFUM Norrköping är en del av KFUM Sverige, en nationell rörelse med ca 60 000 medlemmar. KFUM Norrköping består av 15 olika sektioner. Föreningen har hand om Stömvillans Fritidsgård och sommarverksamheten finns i Folkparken med verksamhet för alla. Kontakta oss för mer info: www.kfum.me

Vad händer innan

Föreningen erbjuder alla besökare under dagen halva priset på alla verksamheter i Folkparken. Basebollsektionen, Fäktningen och Scouterna visar upp sig och eventuellt får man testa på.

Plats

Folkparken, fotbollsplanen vid lekplatsen, Krematorievägen 4, 602 19 Norrköping

© Copyright 2018, Filmföreningen Flimmer