Tillbaka

Star Wars: The Force Awakens

Lejongropen i Folkparken | 5 september, kl. 22.00

  • Regi: J.J. Abrams, USA 2015
  • Speltid: 132 min
  • Åldersgräns: Från 11 år
  • Skådespelare: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher & Daisy Ridley

Star Wars: The Force Awakens, är den sjunde filmen i Star Wars och den första i Star Wars uppföljaren trilogin. Filmen är regisserad av JJ Abrams; co-skriven av Abrams, Lawrence Kasdan, och Michael Arndt; och producerad av Lucasfilm. I den här filmen kommer du möta det gamla klassiska filmstjärnorna Harrison Ford (Han Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Prinsesan Leia), Anthony Daniels (C3PO), Peter Mayhew (Chewbaka) och Kenny Baker (R2D2) i sina ursprungliga roller. Trettio år har gått sedan rebellerna störtade Rymdimperiet och de fruktade Sith. Än en gång kastar ondskan sin skugga över galaxerna. Det är tid för gamla hjältar att kliva fram från legenderna för att kämpa mot förtrycket från den mörka sidan av kraften.

Värd: LiU-kårerna

LinTek, Stuff och Consensus är Linköpings Universitets tre studentkårer. Tillsammans anordnar vi bland annat mottagningen för de nya studenterna.

Motivering

Star Wars är en välkänd och spännande filmserie, och den senaste filmen står sig bra utan att man har sett de tidigare.

Vad händer innan

Kårerna introducerar sig och bjuder på studentikos underhållning i form av gyckel, samt håller i ett filmquiz med ett härligt pris.

© Copyright 2017, Filmföreningen Flimmer