Tillbaka

Star Wars: The Last Jedi

Arbis Bar & Salonger | 25 augusti, kl. 21.30

  • Regi: Rian Johnson, 2017
  • Speltid: 151 min
  • Åldersgräns: Från 11 år
  • Skådespelare: Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, m.fl.

Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från ”The Force Awakens” ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.

Som den åttonde delen i filmsagan Star Wars kommer nu uppföljaren till "The Force Awakens" (2015). Här fortsätter den episka Skywalker-sagan när hjältarna från The Force awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna. - Star Wars är en franchise som främst består av en serie amerikanska kultförklarade filmer skapade av George Lucas under 1970-, 80-, 90-, 2000- och 2010-talet. Den första i filmserien, "Stjärnornas krig", hade premiär 25 maj 1977 i USA och blev snabbt ett världsomfattande populärkulturfenomen. Filmens framgång ledde till uppföljare. Filmserien har också resulterat i böcker, tv-serier, datorspel och serietidningar.

Värd: Flimmer

Vi smygstartar Flimmer Filmfestivals 20-års jubileum genom att bjuda på en heldag späckad av festligheter! Det blir celebert besök från Asiens största kortfilmsfestival - Short Shorts, som firar 20 år genom att bjuda på kortfilmspaket, i anda av Japan och Sveriges 150 års-jubileum! 

Under dagen

Under dagen kan du fynda på street loppis och njuta av mat och dryck på Arbis uteservering. Crazy Pictures firar 10 år genom att visa upp tre favoriter från “Poesi för fiskar”. Melker Becker visar ett avsnitt om fängelser ur serien Svenska Hemligheter. Får du inte nog av festligheterna kan du fortsätta kvällen på Flimmer-Festen. Kom och fira med oss!

Plats

Bredgatan 54, Norrköping

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer