Tillbaka

Solsidan

Norrköping Konstmuseum | 8 augusti, kl. 22.00

  • Regi: Felix Herngren, Måns Herngren 2017
  • Speltid: 105 min
  • Åldersgräns: Barntillåten
  • Skådespelare: Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert, Sven Wollter m.fl.

Alex och Anna har gjort slut och försöker gå vidare med sina nya liv hos sina nya förhållanden. Samtidigt så letar Anette och Ove desperat efter ett mirakel som kan ge dem det barn dem önskar. Fredde konfronterar sin gamla pappa och Mickan bjuder in hela Torekov på en enorm fest. Och det är bara början... Det här är början på en helgalen resa som handlar om förhållanden, svek, barnlängtan, kärlek och oskrivna badregler i Torekov.

Värd: Upplev Norrköping - Augustifesten

Augustifesten är den stora stadsfesten i Norrköping och symboliseras av att det i utbudet finns något för alla.

Under dagen

Här finns bland annat ett stort musikfokus med Sveriges artistelit samt lokala akter, det populära tivolit, marknaden och familjedagen. För den yngre publiken finns Ungdomszonen och Gamezon samtidigt som PRO i parken arrangeras för den mogna publiken. I år har även folkhälsan fått stå i fokus och det visar sig bland annat genom det nya inslaget Idrottens dag och genom att utomhusträning erbjuds vid ett flertal tillfällen. Att också få in utomhusbio i programmet breddar utbudet ytterligare och understödjer ännu mer att Augustifesten verkligen erbjuder något för alla!

Plats

Norrköpings Konstmuseum, Kristinaplatsen 6, Norrköping

(På gräsmattan utanför)

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer