Tillbaka

The Notebook

Folkparken | 13 juli, kl. 22.00

  • Regi: Nick Cassavetes, 2004
  • Speltid: 124 min
  • Åldersgräns: Barntillåten
  • Skådespelare: Rachel McAdams, Ryan Gosling, Gena Rowlands m.fl.

Berättelsen sträcker sig över sex decennier och är ett romantiskt och vackert drama om den tålmodiga och slitstarka kraften hos kärleken och om historier om mirakel. Filmen handlar om en pensionerad försäljare som regelbundet besöker en äldre kvinna på ett ålderdomshem. Där läser han varje gång ur en anteckningsbok om två ungdomar från skilda samhällsklassiker som en gång i tiden hade en konfliktfylld kärleksrelation med samma kvinna. Snart framgår att mannen som läser och kvinnan är två av personerna i boken.

Värd: Ett Norrköping för Alla

Ett Norrköping för Alla vill denna dag uppmärksamma den äldre generationen. Aktiviteterna är valda för att uppmuntra till möten och utbyten över generationsgränserna. 
Ett Norrköping för Alla är en del av förbundet Tillsammansskapet som arbetar för ett rättvist och jämlikt Sverige där alla människor lever tillsammans på lika villkor.

Vad händer innan

Kl 17-21:30 Crochet for life – virka för livet! Vi kommer gemensamt att virkbomba/klä in ett träd med virkade rutor. Kan du inte virka för du lära dig på plats. Fika finns och garn + nål går att köpa av oss!  
Kl 18-21. Utomhusaktiviteter för alla med brännboll/fotboll och kubb. Ingen föranmälan krävs.

Plats

Folkparken, fotbollsplanen vid lekplatsen, Krematorievägen 4, 602 19 Norrköping

© Copyright 2018, Filmföreningen Flimmer