Tillbaka

Thor: Ragnarök

Navestad | 13 augusti, kl. 21.30

  • Taika Waititi, 2017
  • Speltid: 130 min
  • Åldersgräns: Från 11 år
  • Skådespelare: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, m.fl.

I Marvels "Thor: Ragnarök" hålls Thor fängslad på andra sidan Universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårdska civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot, den mäktiga och hänsynslösa Hela.

Värd: Portalen, Hyresbostäder & Östgötaporten

Vi har valt filmer som vi tror en bred publik, allt för att skapa ett gigantiskt vardagsrum där alla kan mötas tillsammans! Innan filmerna kommer det finnas aktiviteter för både stor och liten, gammal som ung.

Under dagen

I år har Portalen i samarbete med Flimmer, Östgöta Porten, Hyresbostäder, Norrköpings kommun och Panthjälpen valt att göra en miniturné av sina visningar.
Tre bostadsområden, Navestad, Hageby och Marielund kommer att fyllas av en hel del kringaktiviteter förutom filmerna som kommer att visas. Uppträdande, prova-på aktiviteter och naturligtvis popcorn! Arrangemanget startar i Navestad kl. 17.00!

Det blir underhållning från Agnes Matsdotter & Lill-Erik, två Östgötska artister på gång. Varför inte passa på att testa på breakdance, ta en strut popcorn eller kom och prata med Hyresbostäder, Östgötaporten & Portalen.

Varmt välkomna!

Plats

Ringdansens Centrum, 603 69, Norrköping

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer