Tillbaka

Kyss mig

Folkparken | 14 juli, kl. 22.00

  • Alexandra-Therese Keining, 2011
  • Speltid: 107 min
  • Åldersgräns: Barntillåten
  • Skådespelare: Ruth Vega Fernandez, Lena Endre, Krister Henriksson m.fl.

Mia och Frida, båda i 30-års åldern, möts för första gången på deras respektive föräldrars förlovningsfest. Mias pappa Lasse och Fridas mamma Elisabeth ska gifta sig. Nu ska döttrarna från deras tidigare äktenskap äntligen träffa varandra. Lasses dotter, Mia, är nyss hemkommen med pojkvännen Tim och de planerar för fullt sitt bröllop. Trots den komplicerade familjekonstellationen uppstår starka känslor mellan Mia och Frida som inte går att stoppa. Kyss mig är en storslagen och romantisk kärlekshistoria som får oanade konsekvenser för alla inblandade.

Värd: Pride

Norrköping Pride är en ideell förening som sedan 2009 anordnar en årlig pridefestival i Norrköping. Föreningen vill skapa gränsöverskridande mötesplatser och genom att medvetandegöra, informera och underhålla lyfta frågor kring genus, sexualitet och identitet. Tillsammans gör vi Norrköping till en öppnare stad!

Vad händer innan

Representanter från föreningen Norrköping Pride finns på plats och du har möjlighet att ställa frågor och köpa fina tygkassar med Norrköping Pride-motiv för endast 10 kronor styck.

Plats

Folkparken, fotbollsplanen vid lekplatsen, Krematorievägen 4, 602 19 Norrköping

© Copyright 2018, Filmföreningen Flimmer