Tillbaka

Röjar-Ralf

Hageby | 14 augusti, kl. 13.00

  • Regi: Rich Moore, 2012
  • Speltid: 101 min
  • Åldersgräns: Barntillåten
  • Visas på svenska

Det här animerade äventyret är en helgalen resa i videospelsvärlden tillsammans med Röjar-Ralf som är videospelets skurk men helst av allt vill bevisa att han kan vara snäll. Röjar-Ralf längtar efter att vara lika omtyckt som sitt spels perfekta hjälte Fixar-Felix. Problemet är att ingen tycker om en skurk. Men de älskar hjältar så när ett nytt modernt spel dyker upp där tuffingen Sergeant Calhoun har huvudrollen ser Ralf sin biljett till hjältedom och lycka. Han smiter in i spelet med en enkel plan att vinna en medalj men snart har han förstört allt, och av misstag släppt lös en dödlig fiende som hotar alla spel i spelhallen. Ralfs enda hopp är Vanilja von Sockertopp, en ung bråkstake från ett bilracingspel, som kanske kan vara den som lär Ralf hur man blir en snäll kille. Men kommer han i tid att inse att han är tillräckligt bra för att bli hjälte innan det är Game Over för hela spelhallen?

Värd: Portalen, Hyresbostäder & Östgötaporten

Vi har valt filmer som vi tror en bred publik, allt för att skapa ett gigantiskt vardagsrum där alla kan mötas tillsammans! Innan filmerna kommer det finnas aktiviteter för både stor och liten, gammal som ung.

Under dagen

I år har Portalen i samarbete med Flimmer, Östgöta Porten, Hyresbostäder, Norrköpings kommun och Panthjälpen valt att göra en miniturné av sina visningar.
Tre bostadsområden, Navestad, Hageby och Marielund kommer att fyllas av en hel del kringaktiviteter förutom filmerna som kommer att visas. Uppträdande, prova-på aktiviteter och naturligtvis popcorn! Arrangemanget startar i Hageby kl. 12.30!

Det blir underhållning från Agnes Matsdotter & Lill-Erik, två Östgötska artister på gång. Varför inte passa på att testa på breakdance, ta en strut popcorn eller kom och prata med Hyresbostäder, Östgötaporten & Portalen.

Varmt välkomna!

Plats

Plåtslagaregatan 93, Norrköping

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer