Tillbaka

Vaiana

Hageby | 14 augusti ca. 15.45

  • Ron Clements, John Musker, 2016
  • Speltid: 107 min
  • Åldersgräns: Från 7 år
  • Visas på svenska
  • Skådespelare: Wiktoria Johansson, Björn Bengtsson, Jennifer Brown, m.fl.

I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro. 2 Oscars-nomineringar 2016: Nominerad till Animerad film (Vaiana) - Nominerad till Sång ("How Far I'll Go").

Värd: Portalen, Hyresbostäder & Östgötaporten

Vi har valt filmer som vi tror en bred publik, allt för att skapa ett gigantiskt vardagsrum där alla kan mötas tillsammans! Innan filmerna kommer det finnas aktiviteter för både stor och liten, gammal som ung.

Under dagen

I år har Portalen i samarbete med Flimmer, Östgöta Porten, Hyresbostäder, Norrköpings kommun och Panthjälpen valt att göra en miniturné av sina visningar.
Tre bostadsområden, Navestad, Hageby och Marielund kommer att fyllas av en hel del kringaktiviteter förutom filmerna som kommer att visas. Uppträdande, prova-på aktiviteter och naturligtvis popcorn! Arrangemanget startar i Hageby kl. 12.30!

Det blir underhållning från Agnes Matsdotter & Lill-Erik, två Östgötska artister på gång. Varför inte passa på att testa på breakdance, ta en strut popcorn eller kom och prata med Hyresbostäder, Östgötaporten & Portalen.

Varmt välkomna!

Plats

Plåtslagaregatan 93, Norrköping

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer