Tillbaka

E.T. the Extra-Terrestrial

Klockaretorpet | 8 augusti, kl. 21.30

  • Regi: Steven Spielberg, USA 1982
  • Speltid: 114 min
  • Åldersgräns: Från 7 år
  • Skådespelare: Henry Thomas, Drew Barrymore & Robert MacNaughton

Återupplev äventyret och magin i en av tidernas mest älskade filmer, E.T. The Extra-Terrestrial. Denna tidlösa berättelse som berört människor i alla åldrar följer den fantastiska och oväntade vänskapen mellan en vilsekommen utomjording och en 10-årig pojke. Följ med Elliott, Gertie och Michael när de tillsammans försöker hjälpa E.T. hem igen. Att ringa hem har aldrig varit en så gripande handling som i E.T. Den numer klassiska scenen där den lilla utomjordingen pekar uppåt himlen och beskriver vad han egentligen gör med sitt finger är för evigt en av de starkaste och finaste filmbilderna som vi någonsion kommer att få se. Och oavsett om man såg filmen när den kom eller för första gången i år så består ändå den där känslan av att ha bevittnat något stort. För E.T. är en klassiker. Så är det bara.

Värd: KIS & Unity Yard

Klockaretorpet i Samverkan är en förening som vill samverka för allas trivsel och utveckling. Unity Yard är en förening som inriktar sig med att hjälpa ungdomar som är intresserade av musik och dans.

Motivering

Det är en trevlig familjefilm både för unga och lite äldre människor. Passar alla åldrar och med ett positivt budskap

Vad händer innan

20:00 startar Musikuppträdandet med Unity Yard varvat med dans från Klockaretorpets Dansgrupp. 21:00 Startar Dans Stop med DJ Unity Yard

© Copyright 2017, Filmföreningen Flimmer