Tillbaka

Jumanji: Welcome to the Jungle

Hageby | 14 augusti, ca. 21.30

  • Regi: Jake Kasdan, 2017
  • Speltid: 119 min
  • Åldersgräns: Från 11 år
  • Skådespelare: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, m.fl.

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. Genom en förtrollad spelkonsoll sugs de fyra vännerna in i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till de avatarer de valt; spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Bethany transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva...

Värd: Portalen, Hyresbostäder & Östgötaporten

Vi har valt filmer som vi tror en bred publik, allt för att skapa ett gigantiskt vardagsrum där alla kan mötas tillsammans! Innan filmerna kommer det finnas aktiviteter för både stor och liten, gammal som ung.

Under dagen

I år har Portalen i samarbete med Flimmer, Östgöta Porten, Hyresbostäder, Norrköpings kommun och Panthjälpen valt att göra en miniturné av sina visningar.
Tre bostadsområden, Navestad, Hageby och Marielund kommer att fyllas av en hel del kringaktiviteter förutom filmerna som kommer att visas. Uppträdande, prova-på aktiviteter och naturligtvis popcorn! Arrangemanget startar i Hageby kl. 12.30!

Det blir underhållning från Agnes Matsdotter & Lill-Erik, två Östgötska artister på gång. Varför inte passa på att testa på breakdance, ta en strut popcorn eller kom och prata med Hyresbostäder, Östgötaporten & Portalen.

Varmt välkomna!

Plats

Plåtslagaregatan 93, Norrköping

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer