Tillbaka

Zootropolis

Hageby | 19 juli, kl. 22.00

  • Regi: Byron Howard m.fl. 2016
  • Speltid: 108 min
  • Åldersgräns: Från 7 år
  • Skådespelare: Hilda Henze, Jakob Stadell, Felix Engström, m.fl.

Från Walt Disney Animation Studios kommer ett filmäventyr som utspelar sig i den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis. En smältdegel där världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, lever tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. Poliskonstapel Judy Hopps, den första kaninen i Zootropolis poliskår, är beredd att göra vad som krävs för att visa framfötterna och lösa sitt första fall Í även om det innebär att hon måste samarbeta med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lyckas. Missa inte detta vilda, varma och fartfyllda äventyr som tar dig ännu längre in i Zootropolis fantastiska värld. Det här är roligt för alla storlekar och arter.

Värd: Portalen

Portalen Ringdansen/Hageby
Portalens syfte är att hjälpa människor till egen försörjning. Verksamheten tar avstamp i den amerikanska utvecklingsteorin Asset Based Community Development, där fokus flyttas från individens brister till hennes kompetenser och förmågor. Portalen är ett samarbete mellan Hyresbostäder, Svenska kyrkan, Norrköpings kommun, Migrationsverket, ABF och Marieborgs Folkhögskola.

Vad händer innan

Välkommen att delta på en mångkulturell biokväll där kommer det att finnas mat, uppträdanden från olika kulturer och tävlingar från våra olika föreningar som finns i området. Våra värdar på plats, Wedad och Abdi, kommer guida er genom ett härligt program. Vi hoppas att få träffa er, Portalen.

Plats

Hageby, Parken vid Portalen, Plåtslagaregatan 93, 603 48 Norrköping

© Copyright 2018, Filmföreningen Flimmer