Tillbaka

Black Panther

Marielund | 16 augusti, kl. 21.00

  • Regi: Ryan Coogler, 2018
  • Speltid: 134 min
  • Åldersgräns: Från 11 år
  • Skådespelare: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, m.fl.

I Marvel's "Black Panther" får vi följa T'Challa som efter mordet på sin far i "Captain America: Civil War" åker tillbaka till sitt hemland, det isolerade men teknologiskt avancerade afrikanska landet Wakanda, för att ta plats på tronen som kung. Strax efter sin hemkomst dyker en gammal fiende upp och T'Challa måste agera både som kung och som Black Panther när han blir indragen i en konflikt som sätter hela Wakandas och resten av världens framtid på spel.

Värd: Portalen, Hyresbostäder & Östgötaporten

Vi har valt filmer som vi tror en bred publik, allt för att skapa ett gigantiskt vardagsrum där alla kan mötas tillsammans! Innan filmerna kommer det finnas aktiviteter för både stor och liten, gammal som ung.

Under dagen

I år har Portalen i samarbete med Flimmer, Östgöta Porten, Hyresbostäder, Norrköpings kommun och Panthjälpen valt att göra en miniturné av sina visningar.
Tre bostadsområden, Navestad, Hageby och Marielund kommer att fyllas av en hel del kringaktiviteter förutom filmerna som kommer att visas. Uppträdande, prova-på aktiviteter och naturligtvis popcorn! Arrangemanget startar i Marielund kl. 17.00!

Det blir underhållning från Agnes Matsdotter & Lill-Erik, två Östgötska artister på gång. Varför inte passa på att testa på breakdance, ta en strut popcorn eller kom och prata med Hyresbostäder, Östgötaporten & Portalen.

Varmt välkomna!

Plats

Bråbogatan 19, Norrköping

(Inne på gården mellan husen)

© Copyright 2019, Filmföreningen Flimmer