Tillbaka

Into the wild

Ljura | 21 juli, kl. 22.00

  • Sean Penn
  • Speltid: 174 min
  • Åldersgräns: Från 7 år
  • Skådespelare: Emile Hirsch, Marcia Gay, Harden William Hurt, m.fl

22-årige Christopher McCandless har precis avslutat sina collegestudier och har en lovande framtid inom räckhåll. Men istället för att välja en framgångsrik yrkeskarriär, bestämmer han sig för att vända sitt priviligerade liv ryggen och ge sig ut i vildmarken. Det han får uppleva förändrar honom för alltid. Den i början vilsne sökaren McCandless blir med tiden en ikon för många unga. Men vem var han egentligen? En heroisk äventyrare eller en naiv idealist, en 1990-talets variant av Henry David Thoreau eller bara en ur Amerikas förlorade generation, en modig risktagare eller en tragisk figur?

Värd: Missing people

Missing People Missing People är en rikstäckande, ideell organisation som hjälper anhöriga och Polisen i arbetet med att söka efter försvunna personer. För anhöriga och försvunna är våra sökinsatser och vårt stöd alltid lika viktigt. Varje år anmäls cirka 8 000 personer som försvunna. Missing People har 24 regionala avdelningar, närmare 600 000 följare på Facebook som hjälper oss att sprida våra efterlysningar
Missing People Östergötland har funnits sedan hösten 2012.

Vad händer innan

Missing People Östergötland anordnar en tipspromenad med vinster innan filmen börjar med start kl 19:30. Vi kommer också att informera om vår organisation för dig som är nyfiken.

Plats

Ljuraparken, Dagsbergsvägen 72, 603 51 Norrköping

© Copyright 2018, Filmföreningen Flimmer